Dlaczego najlepiej jest być zalogowanym?
Kiedy grasz w nasze gry, możesz zauważyć przycisk „Mój profil” lub „Moje konto”. Pojawia się on na pierwszym ekranie, który widzisz, gdy gra się załaduje i potwierdza czy jesteś zalogowany, czy też należy podjąć jakieś działania.
Bardzo ważnejest , abyś był zalogowany na swoim koncie King lub profilu na Facebooku, ponieważ zapewnia to wiele różnych działań podczas gry.
Obejmują one:
- Zapisywanie i odzyskiwanie postępów na poziomach podczas gry.
- Synchronizowanie postępów, abyś mógł uzyskać dostęp na nowym lub drugim urządzeniu. Nie będziesz musiał grać od początku!
- Zapewnia dokładne śledzenie Twojego stanu Sztabek Złota.
Ale także sprawia, że w razie potrzeby możemy Ci pomóc. Jeśli potrzebujesz pomocy, to możemy:
- Szybko znaleźć Twój profil gracza w naszych rejestrach, abyśmy wiedzieli, z kim mamy do czynienia, jeśli się z nami skontaktujesz!
- Obejrzeć Twoją aktywność w grze i zapewnić bezproblemowe wsparcie.
- Prześledzić zakupy w grze, co przyda się w bardzo mało prawdopodobnym przypadku, gdy coś pójdzie nie tak!
Jeśli grasz offline lub nie logujesz się do swojego profilu:
- Nie jesteś zsynchronizowany, więc mogą pojawić się problemy z postępami, które mogą być one nie do odzyskania.
- Nie jesteś zalogowany, więc nie można sprawdzić, dostarczyć czy wymienić użytych przedmiotów.
- Twoje działania nie zostaną zapisane, jeśli zmienisz urządzenie lub zyskasz nowe/drugie urządzenie.
- Twój profil nie będzie widoczny, ponieważ Twoja tożsamość i imię/awatar będą niewidoczne w trybie offline.
- Nie będziesz mógł brać udziału w wydarzeniach lub Wyzwaniach wymagających gry sieciowej.
Aby upewnić się, że jesteś zalogowany, najpierw dotknij przycisku „Moje konto”, „Profil” lub „Zapisz moje postępy” po uruchomieniu gry. Wszystkie pojawiają się przed rozpoczęciem gry w tym samym miejscu, tuż pod przyciskiem „Graj”.
Jeśli jesteś już zalogowany, będzie to skutkowało potwierdzeniem konta, na którym obecnie grasz.
Jeśli nie jesteś jeszcze zalogowany, gra poprosi Cię o...
- Zarejestrowanie swojego konta King za pomocą swojego adresu e-mail
- Kontynuowanie z Facebookiem (
- Zalogowanie się przy użyciu istniejącego profilu konta King