Nu ești singur în timp ce joci prin Candy Crush Friends Saga - vei avea ajutor de la o distribuție a personajelor tale preferate!
Cum deblochez personaje?
Pentru a deblocheazăaceste personaje utile, va trebui să găsiți cutii cu bomboane Surprise. Găsiți autocolante noi în acele cutii pentru a vă ridica la nivel Candy Friends și pentru a descoperi și altele noi. După ce ai adunat suficiente autocolante pentru a deblocheazăun personaj, le vei găsi pregătite și așteaptă să te ajute!
Cum îmi aleg personajul?
Alegerea personajului este simplă. Înainte de a începe un nivel, puteți alege ce personaj doriți să îl ajutați selectându-l din meniul de sub butonul verde „Joacă”. Alegeți cu grijă - fiecare personaj are o putere specială unică care vă poate ajuta. Pentru a vă oferi cele mai bune șanse de succes, jocul vă va face o recomandare.
Cum folosesc puterea personajului meu?
Pentru a folosi puterea unică a personajului tău, va trebui să colectezi tipurile lor preferate de bomboane. Urmăriți-i cum se umple bara de putere și, de îndată ce ați strâns suficiente bomboane preferate, ei vor adăugare un intensificator gustos pe tablă de joc. Cu cât adunați mai multe bomboane solicitate, cu atât veți obține mai multe amplificatoare pentru a depăși nivelul.
Cum îmi văd personajele?
găsi toate personajele dvs. în The Scrapbook apăsând pe pictograma cărții găsită pe ecranul de start. Aici, vei putea să vezi personajele colectate, să înveți despre puterile lor și să citești o biografie distractivă pentru a te apropia de noii tăi prieteni.
vedea o listă de caractere care nu au fost încă colectate. Veți vedea, de asemenea, o bară de progres, astfel încât să vă puteți urmări progresul către deblocarea următorului personaj preferat!