De ce este cel mai bine să fi autentificat?
Când joci jocurile noastre, poți observa un buton ‘My Profile’ („Profilul meu”) sau ‘My Account’ („Contul meu”). Apare pe primul ecran pe care îl vezi când se încarcă jocul, și confirmă dacă ești autentificat sau dacă trebuie să faci ceva.
Este foarte importantsă rămâi conectat la contul tău King sau la profilul tău de Facebook, deoarece acest lucru asigură că se întâmplă o serie de lucruri în timpul jocului.
Acestea includ:
- Salvarea și recuperarea nivelului tău de progres în timp ce joci.
- Sincronizarea progresului astfel încât să îl poți accesa pe un dispozitiv nou, sau un alt dispozitiv. Nu va trebui să joci din nou de la început!
- Păstrează o evidență clară a numărului lingourilor tale de aur.
Dar, de asemenea, ne ajută să te ajutăm. Dacă ai nevoie de sprijin, putem:
- Să îți găsim rapid profilul de jucător în registrele noastre, astfel încât să știm cine ești dacă ne contactezi!
- Să verificăm activitatea ta din joc și să te ajutăm fără mare tevatură.
- Să îți urmărim achizițiile din joc în cazul foarte puțin probabil în care ceva nu a mers bine!
Dacă joci offline sau nu ești conectat la profilul tău:
- Nu ești sincronizat, astfel încât este posibil ca problemele cu progresul să nu fie recuperabile.
- Nu ești conectat, astfel încât articolele utilizate nu pot fi verificate, livrate sau înlocuite.
- Acțiunile tale nu sunt salvate dacă schimbi dispozitive sau primești un dispozitiv nou / un al doilea dispozitiv.
- Profilul tău personal nu va fi vizibil, întrucât identitatea și numele /avatarul tău vor fi invizibile în timp ce ești offline.
- Nu vei putea participa la evenimente sau provocări pentru care este necesar să joci online.
Pentru a te asigura că ești autentificat, asigură-te mai întâi că apeși butonul ‘My Account’ („Contul meu”), ‘Profile’ („Profil”) sau ‘Save My Progress’ („Salvați progresul meu”) atunci când începi jocul. Toate apar în același loc, chiar sub butonul „Play”, înainte de a începe jocul.
Dacă ești deja conectat, ți se va confirma contul cu care joci în prezent.
Dacă nu ești deja conectat, jocul îți va solicita să...
- Te înscrii cu e-mail-ul pentru un cont King folosind e-mail-ul tău
- Te conectezi cu un profil cont King existent