Profilul tău de jucător este crucial deoarece salvează progresul tău, orice articole pe care le-ai achiziționat, cum ar fi Lingouri de Aur, și, dacă ai un cont King, istoricul achizițiilor și lista de prieteni.
Vă rugăm să rețineți: Ștergerea datelor tale este permanentă și nu poate fi anulată. Înainte de a decide să îți ștergi contul, amintește-ți că vei pierde tot progresul, lista de prieteni King și orice articole pe care le-ai achiziționat sau primit gratuit. Dacă decizi să revii mai târziu, va trebui să începi de la nivelul unu.
Pași pentru a-ți șterge contul:
Pentru utilizatorii de mobil:
- Te rugăm să apeși pe „Șterge contul meu” în partea de jos a acestui articol.
- Îți vom confirma cererea prin e-mail și îți vom oferi detaliile necesare pentru a continua cu ștergerea.
Pentru utilizatorii de desktop:
- Accesează Centrul de Ajutor în jocul tău King:
-
Aplicația Windows: Setări > Semnul întrebării
- Dacă joci doar pe Facebook: Fă clic pe Întrebări frecvente în partea de jos a tablei de joc.
- Fă clic pe „Confidențialitate & Termeni”.
- Selectează „Cum îmi șterg contul de jucător?”.
- Mergi la „Legal & Confidențialitate” și apoi „Șterge permanent contul meu”.
După ce primim confirmarea ta prin acești pași, vom începe procesul de eliminare a tuturor informațiilor tale de jucător din înregistrările noastre.
Dacă nu ai un cont King: Dacă nu ai un cont King înregistrat, nu stocăm informațiile tale personale. În acest caz, poți pur și simplu să ștergi aplicația de pe dispozitivul tău.