Oynamaya başladığınızda (bir süre sonra), kalpte gösterilen 5 canla seviyelere başlayacaksınız. ekranın üst kısmındaki ölçüm cihazı .
If Bir seviyeyi geçemezseniz bir can kaybedersiniz. Oyun, ekstra hamle satın alma veya başka bir can kullanarak seviyeyi tekrar deneme seçeneği sunacak.
Her başarısız olduğunuzda, bir can kaybolur canınız tamamen bitene ve kalp ölçeriniz boşalana kadar.
Canım biterse ne yapabilirim?
Oynamaya hemen devam etmek istiyorsanız ekstra can satın alabilirsiniz . Bunları satın almak istemiyorsanız, 30 dakika içinde kalp ölçüm cihazınıza yeni bir can eklenecek .
Arkadaşlarınızdan yardım iste
Fazladan can kazanmanın ve değerli Altın Külçeleri kurtarmanın bir başka harika yolu da diğer Candy Crush'lardan yardım istemektir Saga oynayan arkadaşlar . Oyununuzu Facebook'a bağladıysanız, Facebook arkadaşlarınızdan ekstra can isteyebileceksiniz oyunu oynayanlar .
Bir King hesabı oluşturun
Facebook'a bağlanmıyorsanız veya arkadaşlarınızdan canlarını istememeyi tercih ediyorsanız, biz kesinlikle bunun yerine bir King profili oluşturmanızı öneririz . King profilleri sizi, hepsi aynı hedef için birbirine bağlı olan diğer oyuncuların Krallığına bağlar; Candy Crush Saga'yı oynuyorum ve keyfini çıkarıyorum . Bu oyuncu dostlarımızın sık sık ücretsiz can gönderip isteyeceklerinden emin olabilirsiniz, bu nedenle bu, yüklemeye devam edin .