Tüm oyunlarımızda herhangi bir şey satın almadan zevk alınabiliyor olsa da, zorlu bir seviyenin geçilmesi için oyunculara son adımı atmalarına yardımcı olmak amacıyla Ek Hamle satın alma fırsatı sunuyoruz
Farm Heroes Saga stüdyosu, bazı oyuncuların istemedikleri halde Ek Hamle'yi iki kez satın aldıklarını tespit etti.
İlk satın alma işlemi yapılırken, onay gelmeden önce ekrana yeniden dokunursan, bu eylem ikinci bir Hamle paketinin satın alınmasına sebep olur; durumun sebebi de bu olabilir.
Bunu engellemek için lütfen satın alma düğmesine yalnızca bir kez dokun ve ardından onay gelmesini bekle.
Dinlenmek için biraz vaktini ayır ve bu Ek Hamleler eline ulaştığında bunları nasıl en iyi şekilde nasıl kullanacağını planla. Bu şekilde başarıya giden yolda olacaksın!