Facebook'taki bazı gizlilik ayarları oyun ilerlemenizin senkronizasyonunu ve arkadaş listenizin oyunda görünüp görünmediğini etkileyebilir. Bunlardan herhangi biriyle ilgili sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki ipuçlarını deneyin.
İlerlemenizin kaybolduğunu düşünüyorsanız, Facebook'ta tekrar oturum açmayı deneyin
- Telefonunuzda Facebook profilinizde doğru şekilde oturum açtığınızdan emin olun. Facebook uygulamanızı açın ve normal şekilde oturum açın.
- Cihazınızda oyunu açın.
- "(Benim) Hesabım"/ "(Benim) Profilim"e tıklayın.
- Kaydedilmiş oyununuza erişmek için "Facebook ile devam" yazan mavi düğmeye tıklayın. Oyunu yeniden başlatın ve ilerlemeniz bıraktığınız yere geri dönmelidir!
Uygulama izinlerinizi kontrol edin
Bir uygulamaya Facebook hesabınıza erişim verdiğinizde, bu erişim 90 gün sonra sona erer. Uygulama daha sonra hesabınıza erişimini kaybeder ve bu da ilerlemenizi ve arkadaş listenizi etkileyebilir.
Hangi uygulamaların etkin olduğunu, süresi dolduğunu veya hesabınızdan kaldırıldığını bu bağlantıya tıklayarak kontrol edebilirsiniz: https://www.facebook.com/settings?tab=applications
Eğer oyun ' süresi doldu olarak listelenmişse, bu arkadaş listenizin ve ilerlemenizin oyunla senkronize olmayabileceği anlamına gelir.
Uygulamanın izinlerini yeniden etkinleştirmek için ' Erişimi Yenile ' öğesine tıklayın.
Ayrıca 'görüntüle ve düzenle' bağlantısına tıklayarak etkin uygulama izinlerinizi kontrol etmek isteyebilirsiniz. 'Arkadaş listesi' seçilmemişse, oyunlarımız arkadaşlarınızı görüntüleyemez ve siz de onlara mesajlar gönderemez veya onlardan yardım alamazsınız.
Unutmayın, bunu her 90 günde bir yapmanız gerekecek.
Bu işe yaramazsa, yardımcı olabilecek başka makalelerimiz var.
Yardım Merkezi'nin ana sayfasına gidin ve aşağıdaki bölümlere göz atın:
- Oyun Gelişimim
- King ve Facebook Profilleri
- Yaşamlar/Mesajlar
- Teknik ve Bağlantı Sorunları