Wróżki czują się lotne i oferują nagrodę dla swoich najbardziej zręcznych pogromców baniek!
Czym jest Wyścig Wróżek?
Wydarzenie Wyścig Wróżek stawia Twoje umiejętności w strzelaniu bańkami przeciwko grupie innych graczy, z nagrodą w postaci Wzmacniaczy dla tych, którzy najszybciej dotrą do mety!
Gdzie to jest?
Kiedy jest w grze, zobaczysz ikonę wydarzenia Wyścig Wróżek po lewej stronie głównego ekranu mapy gry. Zobaczysz także ranking konkurentów w wyścigu wymieniony poniżej, abyś mógł sprawdzić swoją pozycję w porównaniu do innych graczy.
Jak mogę sprawdzić mój postęp?
Śledzenie rankingu z boku ekranu mapy będzie Cię informować, gdzie jesteś w wyścigu. Na górze śledzenia zobaczysz także numer poziomu mety. To Twój cel, więc postaraj się tam dotrzeć przed swoimi konkurentami!
Kiedy kończy się wyścig?
Kiedy każdy gracz w wyścigu przekroczy poziom mety, rankingi zostaną zablokowane, a nagrody rozdane. Jeśli niektórzy gracze przestaną grać i nie zrobią postępów, nie martw się - po ustalonym czasie bezczynności wyścig zostanie uznany za zakończony, a ranking i przydział nagród odbędą się.
Co mogę wygrać?
Można wygrać bogactwo nagród dla zwycięzcy Wyścigu Wróżek, więc jest o co grać. Wzmacniacze, Gwiezdny Pył, a nawet niektóre Nielimitowane Życia można zdobyć, jeśli zajmiesz pierwsze miejsce! Nie tylko są nagrody dla zwycięzcy, ale także super łupy są dostępne dla posiadaczy 2. i 3. miejsca!
Nie widzę tego w mojej grze
Możliwe, że znasz kogoś, kto ma widoczne wydarzenie w swojej grze, gdy nie jest ono dostępne dla Ciebie. Nie martw się! Z tak wieloma graczami czasami musimy rozłożyć zabawę na trochę.
Aby nasze wydarzenia były zarządzalne i widoczne dla jak największej liczby osób, czasami grupy graczy mają do nich dostęp w różnym czasie.
Jest szansa, że następnym razem będziesz je mieć, gdy oni nie, lub inne wydarzenie, którego Twój przyjaciel nie ma. Po prostu miej oko na swoje powiadomienia, wyskakujące okienka i przyciski mapy.