Wróżki są lekkomyślne i oferują nagrodę tym, którzy najlepiej rozbijają bańki!
Czym jest Fairy Dash?
W wydarzeniu Fairy Dash możesz sprawdzić swoje umiejętności rozbijania baniek w rywalizacji z grupą innych graczy. Nagrodą dla tych, którzy najszybciej dotrą do mety, są wzmacniacze!
Gdzie to jest?
Gdy jest w grze, zobaczysz ikonę wydarzenia Fairy Dash po lewej stronie głównego ekranu mapy gry. Zobaczysz również ranking uczestników wyścigu wymieniony poniżej, dzięki czemu możesz sprawdzić swoją pozycję w porównaniu z innymi graczami.
Jak mogę sprawdzić swoje postępy?
Ranking z boku ekranu mapy będzie Cię informował o tym, gdzie jesteś w wyścigu. Na górze trackera będziesz mógł również zobaczyć numer poziom mety. To jest Twój cel, więc postaraj się dotrzeć tam przed swoimi konkurentami!
Kiedy kończy się wyścig?
Gdy wszyscy gracze w wyścigu przekroczą poziomlinii mety, rangi zostaną zablokowane, a nagrody rozdane. Jeśli niektórzy gracze przestaną grać i nie zrobią żadnych postępów, nie martw się — po określonym czasie bezczynności wyścig zostanie uznany za ukończony, a ranking i przyznanie nagród nastąpią.
Co mogę wygrać?
Zwycięzca Fairy Dash może wygrać mnóstwo nagród, więc jest o co grać. Boostery, Star Dust, a nawet Unlimited Lives można zdobyć, jeśli zajmiesz pierwsze miejsce! Nie tylko zwycięzca otrzyma nagrody, ale także super łupy dla zdobywców 2. i 3. miejsca!
Nie widzę tego w mojej grze
Możesz znać kogoś, kto ma widoczne wydarzenie w swojej grze, gdy nie jest ono dostępne dla Ciebie. Nie martw się! Przy tak wielu graczach czasami musimy trochę rozłożyć zabawę.
Aby nasze wydarzenia były łatwe w zarządzaniu i widoczne dla jak największej liczby osób, czasami grupy graczy uzyskują do nich dostęp w różnym czasie.
Istnieje szansa, że następnym razem będziesz mieć to, gdy oni nie będą mieli, lub na innym wydarzeniu Twój znajomy nie będzie miał. Po prostu obserwuj powiadomienia, wyskakujące okienka i przyciski mapy.