Mistrzostwo sezonu to nowy sposób nagrodzenia Cię za ukończenie niektórych wydarzeń sezonowych lub funkcji, innymi słowy, zbieraj punkty mistrzostwa, aby otworzyć nowe słodkie skrzynie!
Jak zdobyć punkty mistrzostwa?
Aby zdobyć punkty mistrzostwa, musisz ukończyć wydarzenia sezonowe lub funkcje, które mają Złotą Gwiazdę z tęczową obwódką. Nie wszystkie wydarzenia w grze mają ten znacznik, więc miej na nie oko:
(Zrzut ekranu pokazuje kartę wydarzeń, gdzie zarówno Candy Quests, jak i Jesienna Trasa mają odznakę Mistrzostwa sezonu. To Złota Gwiazda z tęczową obwódką na dolnym prawym rogu karty wydarzenia)
Do czego służą punkty mistrzostwa? Co mogę wygrać?
Zbieraj punkty mistrzostwa, aby osiągnąć swoją następną skrzynię nagród! Są 3 skrzynie nagród na kamieniach milowych:
Brązowa, Srebrna i Złota Skrzynia oferują różne nagrody.
(Zrzut ekranu pokazuje pasek postępu z 3 skrzyniami nagród: brązową, srebrną i złotą)
Jak mogę śledzić mój postęp?
Możesz śledzić swój postęp w Mistrzostwie sezonu w karcie wydarzeń, gdzie również musisz się udać, aby odebrać swoje nagrody po ukończeniu każdej skrzyni.
Chcesz podzielić się swoimi myślami na temat nowego Mistrzostwa sezonu?
Chętnie je usłyszymy! Po prostu przejdź do Społeczności i daj nam znać, co myślisz!
Nie mam tego wydarzenia w mojej grze
Staramy się, aby nasze wydarzenia były zrównoważone, zarządzalne i widoczne dla jak największej liczby graczy, aby każdy mógł spróbować nowych rzeczy. Istnieje szansa, że będziesz mieć inne wydarzenie w swojej grze, gdy inni gracze go nie mają, więc bądź pewien, że zawsze będziemy starać się, abyś nie przegapił zabawy!
Zwracaj uwagę na swoje powiadomienia, wyskakujące okienka i przyciski na mapie, aby wiedzieć, kiedy masz nową zawartość w swojej grze.