Rocket Rush to ekscytujący wyścig w kosmos, a dokładniej na Wonderball Planet!
🚀 Jak grać w Rocket Rush?
Będziesz rywalizować z innymi graczami, używając kolorowych bomb: im więcej ich użyjesz, tym wyżej poleci twoja rakieta!
Zagraj w dowolny poziomna mapie (nawet ten, do którego prowadzisz przez różowe magiczne drzwi na końcu mapy!) , a wydarzenie zliczy Twoje kolorowe bomby – niezależnie od tego, czy wygrasz poziom, czy nie.
🚀 Ile mam czasu?
Będziesz mieć ograniczony czas na grę w Rocket Rush – licznik czasu poinformuje Cię, ile czasu.
Podobnie jak inne wydarzenia w grze, Rocket Rush będzie pojawiać się tylko od czasu do czasu.
Gdy tylko pojawi się w Twojej grze, zacznij tworzyć kolorowe bomby, aby pokonać innych graczy!
🚀 Co mogę wygrać?
Nagrodami za przybycie na Wonderball Planet są... Wonderballs! Zgadza się, jeśli wygrasz wyścig, otrzymasz Wonderball pełną nagród.
🚀 Nie widziałem jeszcze Rocket Rush w mojej grze
Staramy się, aby nasze wydarzenia były zrównoważone, łatwe w zarządzaniu i widoczne dla jak największej liczby graczy, aby każdy mógł spróbować nowych rzeczy. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w Twojej grze odbędzie się kolejne wydarzenie, podczas gdy inni gracze tego nie zrobią, więc możesz mieć pewność, że zawsze będziemy się starać, aby nie przegapić żadnej zabawy!
Obserwuj powiadomienia, wyskakujące okienka i przyciski mapy, aby wiedzieć, kiedy w grze pojawi się nowa zawartość.