Rakietowy Rozpęd to ekscytujący wyścig w kosmos — a dokładniej, na planetę Wonderball!
Jak grać w Rakietowy Rozpęd?
Będziesz rywalizować z innymi graczami, używając Kolorowych Bomb: im więcej ich użyjesz, tym wyżej poleci twoja rakieta!
Graj na dowolnym poziomie na mapie (nawet na tych, do których masz dostęp przez różowe magiczne drzwi na końcu mapy!), a wydarzenie policzy twoje Kolorowe Bomby — niezależnie od tego, czy wygrasz poziom, czy nie.
Ile mam czasu?
Będziesz mieć ograniczony czas na grę w Rakietowy Rozpęd — licznik poinformuje cię, ile go pozostało.
Podobnie jak inne wydarzenia w grze, Rakietowy Rozpęd pojawi się tylko od czasu do czasu.
Więc jak tylko pojawi się w twojej grze, zacznij tworzyć te Kolorowe Bomby, aby pokonać innych graczy!
Co mogę wygrać?
Nagrody za dotarcie na planetę Wonderball to... Cudkulki! Tak, otrzymasz Cudkulkę pełną nagród, jeśli wygrasz wyścig.
Jeszcze nie widziałem Rakietowego Rozpędu w mojej grze
Staramy się, aby nasze wydarzenia były zrównoważone, zarządzalne i widoczne dla jak największej liczby graczy, aby każdy mógł spróbować nowych rzeczy. Istnieje szansa, że będziesz mieć inne wydarzenie w swojej grze, gdy inni gracze nie, więc bądź pewien, że zawsze postaramy się, abyś nie przegapił zabawy!
Zwracaj uwagę na swoje powiadomienia, wyskakujące okienka i przyciski na mapie, aby wiedzieć, kiedy masz nową zawartość w swojej grze.