Nu ești singur când joci Candy Crush Friends Saga - vei primi ajutor de la o distribuție de personaje preferate!
Cum deblochez personajele?
Pentru a debloca aceste personaje utile, va trebui să găsești cutii cu bomboane surpriză. Găsește noi abțibilduri în acele cutii pentru a-ți îmbunătăți Prietenii Candy și a descoperi alții noi. Odată ce ai colectat suficiente abțibilduri pentru a debloca un personaj, îl vei găsi gata să te ajute!
Cum îmi aleg personajul?
Alegerea personajului tău este simplă. Înainte de a începe un nivel, poți alege ce personaj dorești să te ajute selectându-l din meniul de sub butonul verde 'Joacă'. Alege cu grijă - fiecare personaj are o putere specială unică care te poate ajuta. Pentru a-ți oferi cea mai bună șansă de succes, jocul îți va face o recomandare.
Cum folosesc puterea personajului meu?
Pentru a folosi puterea unică a personajului tău, va trebui să colectezi tipurile lor preferate de bomboane. Urmărește cum se umple bara de putere și, de îndată ce ai colectat suficiente bomboane preferate, vor adăuga un intensificator gustos pe tabla de joc. Cu cât colectezi mai multe bomboane cerute, cu atât vei obține mai multe intensificatoare pentru a învinge nivelul.
Cum îmi vizualizez personajele?
Poți găsi toate personajele tale în Album apăsând pe pictograma cărții de pe ecranul principal. Aici, vei putea vizualiza personajele colectate, să înveți despre puterile lor și să citești o biografie amuzantă pentru a te apropia de noii tăi prieteni.
De asemenea, poți vedea o listă a personajelor care nu au fost încă colectate. Vei vedea și o bară de progres pentru a-ți urmări progresul către deblocarea următorului tău personaj preferat!