Răspunsul este: da, poți! Urmați acești pași simpli pentru a vă vedea prietenii de pe Facebook atunci când jucați conectat la contul King.
CERINȚE PREALABILE: Înainte de a începe, asigurați-vă că...
- aveți contul dvs. Facebook și King sincronizat și
- sunt conectate la Facebook.
După ce vă asigurați că aveți aceste două lucruri, veți primi o fereastră pop-up!
1. Fereastra pop-up vă va întreba dacă doriți să vă adăugați prietenii pe harta dvs.
2. Apăsați pe Continuați și lista dvs. de prieteni de pe Facebook va fi selectată automat.
3. Apăsând din nou pe Continuare , sistemul va muta prietenii tăi de pe Facebook în contul tău King. De asemenea, puteți deselecta toți prietenii bifând caseta „Deselectați toți” și alegeți anumiți prieteni din listă.
Capturile de ecran arată fereastra pop-up inițială, ecranul în care alegeți prietenii pe care doriți să-i aveți în contul King și ecranul pe care îl vedeți când îi selectează pe toți
Apoi, veți primi o fereastră pop-up care vă va spune odată ce prietenii dvs. au fost adăugați – și asta este tot!
👉 Amintiți-vă:
- Dacă există o problemă și prietenii dvs. nu sunt adăugați la contul dvs. King, puteți oricând să atingeți Butonul încearcă din nou pentru a o solicita din nou.
- Veți vedea un buton pe ecranul dvs. de profil dacă decideți că doriți să vă adăugați prietenii mai târziu:
Captura de ecran arată ecranul Profil și apoi butonul albastru pe care îl puteți atinge pentru a vedea fereastra pop-up care apare în orice moment
Nu am primit fereastra pop-up!
Este posibil să cunoașteți pe cineva care ar putea avea caracteristica vizibilă în jocul său atunci când nu vă este disponibilă. Nu vă faceți griji! Nu este defect - doar că uneori trebuie să împărțim distracția cu atât de mulți jucători, astfel încât toată lumea să poată încerca lucruri noi.
Sunt șanse să aveți o altă funcție când prietenul dvs. nu o are, așa că fiți siguri că vom încerca întotdeauna să ne asigurăm că nu pierdeți distracția! Urmăriți-vă notificările, ferestrele pop-up și butoanele de hartă pentru a afla când sunteți gata de plecare!
Am mai multe întrebări sau aș dori să îmi împărtășesc părerea despre acest lucru
În acest caz, vă rugăm să vizitați Candy Crush Jelly aici (numai în engleză) - colegii tăi sunt dornici să ajute!