Răspunsul este: da, poți! Urmează acești pași simpli pentru a vedea prietenii tăi de pe Facebook când te joci conectat la contul tău King.
CONDIȚII PREALABILE: Înainte de a începe, asigură-te că...
- ai contul tău de Facebook și contul King sincronizate și
- ești conectat la Facebook.
Odată ce te asiguri că ai aceste două lucruri, vei primi un pop-up!
Când primești pop-up-ul
1. Pop-up-ul te va întreba dacă vrei să adaugi prietenii tăi pe harta ta.
2. Apasă Continuă și lista ta de prieteni de pe Facebook va fi selectată automat.
3. Apăsând din nou Continuă, sistemul va muta prietenii tăi de pe Facebook în contul tău King. Poți, de asemenea, să deselectezi toți prietenii bifând caseta „Deselectează toți” și să alegi prieteni specifici din listă.
Capturile de ecran arată pop-up-ul inițial, ecranul unde alegi prietenii pe care vrei să îi ai în contul tău King și ecranul pe care îl vezi când îi selectezi pe toți
Apoi, vei primi un pop-up care îți va spune când prietenii tăi au fost adăugați — și asta e tot!
Amintește-ți:
- Dacă există o problemă și prietenii tăi nu sunt adăugați în contul tău King, poți oricând să apeși butonul Reîncercare pentru a solicita din nou.
- Vei vedea un buton pe ecranul Profilului tău dacă decizi că vrei să adaugi prietenii mai târziu:
Captura de ecran arată ecranul Profilului și apoi butonul albastru pe care poți apăsa pentru a vedea pop-up-ul apărând în orice moment
Nu am primit pop-up-ul!
Este posibil să cunoști pe cineva care ar putea avea funcția vizibilă în jocul lor când nu este disponibilă pentru tine. Nu te îngrijora! Nu este defect — doar că uneori trebuie să răspândim distracția cu atât de mulți jucători, astfel încât toată lumea să poată încerca lucruri noi.
Șansele sunt că vei avea o altă funcție când prietenul tău nu o are, așa că fii sigur că vom încerca întotdeauna să ne asigurăm că nu ratezi distracția! Urmărește notificările, pop-up-urile și butoanele de pe hartă pentru a ști când ești gata să începi!
Am mai multe întrebări sau aș dori să îmi împărtășesc opinia despre asta
În acest caz, te rugăm să vizitezi Comunitatea Candy Crush Jelly aici - colegii tăi jucători sunt dornici să te ajute!