Măiestria de sezon este o nouă modalitate de a te recompensa pentru completarea unor evenimente sau caracteristici de sezon, cu alte cuvinte, colectează Puncte de Măiestrie pentru a deschide noi cufere dulci!
Cum obțin puncte de măiestrie?
Pentru a câștiga puncte de măiestrie, va trebui să completezi evenimente sau caracteristici de sezon care au un Stea de Aur cu o margine de Curcubeu etichetată pe ea. Nu toate evenimentele din joc au această etichetă, așa că fii atent la ea:
(Captura de ecran arată fila evenimente, unde atât Candy Quests cât și Turul de Toamnă au insigna Măiestrie de Sezon pe ele. Este o Stea de Aur cu o margine de curcubeu pe partea dreaptă jos a cardului evenimentului)
Pentru ce sunt punctele de măiestrie? Ce pot câștiga?
Colectează puncte de măiestrie pentru a ajunge la următorul tău cufăr de recompense! Există 3 cufere de recompense de reper:
Cuferele de Bronz, Argint & Aur oferă fiecare recompense diferite.
(Captura de ecran arată o bară de progres cu 3 cufere de recompense: bronz, argint și aur)
Cum pot să îmi urmăresc progresul?
Poți să îți urmărești progresul Măiestriei de Sezon sub fila evenimentelor unde trebuie să mergi și pentru a-ți colecta recompensele după ce completezi fiecare cufăr.
Vrei să îți împărtășești gândurile despre noua Măiestrie de Sezon?
Ne-ar plăcea să le auzim! Doar accesează Comunitatea și spune-ne ce crezi!
Nu am acest eveniment în jocul meu
Încercăm să menținem evenimentele noastre echilibrate, gestionabile și vizibile pentru cât mai mulți jucători posibil, astfel încât toată lumea să poată încerca lucruri noi. Există șanse să ai un alt eveniment în jocul tău când alți jucători nu îl au, așa că fii sigur că vom încerca întotdeauna să ne asigurăm că nu ratezi distracția!
Fii atent la notificările tale, pop-up-urile și butoanele de pe hartă pentru a ști când ai conținut nou în jocul tău.