Goana Rocket este o cursă palpitantă către spațiu—mai exact, către Planeta Wonderball!
Cum joc Goana Rocket?
Vei concura împotriva altor jucători folosind Bombe de Culoare: cu cât folosești mai multe, cu atât racheta ta va zbura mai sus!
Joacă orice nivel de pe hartă (chiar și cele la care ai acces prin ușa magică roz de la sfârșitul hărții!), iar evenimentul va număra Bombele de Culoare—indiferent dacă câștigi nivelul sau nu.
Cât timp am?
Vei avea un timp limitat pentru a juca Goana Rocket - un cronometru îți va arăta cât timp mai ai.
Ca și alte evenimente din joc, Goana Rocket va apărea doar din când în când.
Așadar, de îndată ce apare în jocul tău, începe să creezi acele Bombe de Culoare pentru a-ți învinge colegii jucători!
Ce pot câștiga?
Recompensele pentru a ajunge pe Planeta Wonderball sunt... Wonderballs! Așa este, vei primi un Wonderball plin de recompense dacă câștigi cursa.
Nu am văzut încă Goana Rocket în jocul meu
Încercăm să menținem evenimentele noastre echilibrate, gestionabile și vizibile pentru cât mai mulți jucători posibil, astfel încât toată lumea să poată încerca lucruri noi. Există șanse să ai un alt eveniment în jocul tău când alți jucători nu au, așa că fii sigur că vom încerca întotdeauna să ne asigurăm că nu ratezi distracția!
Fii atent la notificările tale, pop-up-urile și butoanele de pe hartă pentru a ști când ai conținut nou în jocul tău.