Merhaba! Öğrenmek için okumaya devam edin...
- Neden iOS 11'de oynayamayacaksınız
- Hangi iOS sürümüne sahip olduğunuzu
nasıl kontrol edebilirsiniz?
- Apple cihazınızda iOS nasıl güncellenir
Oyun artık iOS 11'i desteklemiyor
Bu, cihazınız iOS 11 kullanıyorsa yeni seviyeleri oynayamayacağınız ve oynayamayacağınız anlamına gelir. yeni özellikler veya etkinlikler alın.
Ayrıca, oyunun en son sürümü olmadan en iyi oyun deneyimini yaşayacağınızın sözünü veremeyeceğimizi lütfen unutmayın. Hataların ve sorunların sizin için çözüleceğini garanti edemeyiz çünkü bunlar yalnızca oyunun en son sürümüne yönelik yeni güncellemelerle çözülecektir.
Oyununuz için en iyi desteği almaya devam etmek amacıyla İşletim Sistemi (OS) sürümünüzü güncellemeniz gerekecek .
Ancak bunu yapmadan önce — King hesabınız yoksa bir tane oluşturmanızı öneririz . Bu, işletim sisteminizi güncellediğinizde zorlukla kazandığınız ilerlemenin kaybolmayacağını, aksine aktarılacağını garanti edecektir.
Hangi iOS sürümüne sahip olduğumu nasıl kontrol ederim?
- iPad'inizin veya iPhone'unuzun ana ekranına gidin, ardından "ayarlar" simgesine dokunun.
- Oradan "Genel"i seçin.
- Ardından "Hakkında"ya dokunun. Burada, işletim sistemi sürümü de dahil olmak üzere cihazınızla ilgili tüm bilgileri göreceksiniz. ben
Apple cihazınızda iOS'u güncelleyin:
- ayarlar'a gidin > Genel > Yazılım güncellemesi.
- Otomatik Güncellemeler'e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir'i açın.
- iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın. Cihazınız otomatik olarak iOS veya iPad OS'nin en son sürümüne güncellenecektir. Bazı güncellemelerin manuel olarak yüklenmesi gerekebilir.