Candy Crush Friends Saga'yı oynarken yalnız değilsiniz - en sevdiğiniz karakterlerden oluşan bir kadrodan yardım alacaksınız!
Karakterlerin kilidini nasıl açarım?
Bu yardımcı karakterlerin kilidini açmak için Şeker Sürpriz kutuları bulmanız gerekir. Şeker Arkadaşlarınızın seviyesini yükseltmek ve yenilerini keşfetmek için o kutularda yeni çıkartmalar bulun. Bir karakterin kilidini açmaya yetecek kadar çıkartma topladığınızda, onları hazır ve size yardım etmek için beklerken bulacaksınız!
Karakterimi nasıl seçerim?
Karakterinizi seçmek basittir. Bir seviyeye başlamadan önce, yeşil 'Oynat' düğmesinin altındaki menüden hangi karaktere yardım etmek istediğinizi seçebilirsiniz. Dikkatlice seçin - her karakterin size yardımcı olabilecek benzersiz bir özel gücü vardır. Size en iyi başarı şansını vermek için oyun size bir öneride bulunacaktır.
Karakterimin gücünü nasıl kullanırım?
Karakterinizin benzersiz gücünü kullanmak için en sevdikleri şeker çeşitlerini toplamanız gerekecek. Güç çubuklarının dolmasını izleyin ve tercih ettikleri şekerden yeterince topladığınız anda oyun tahtanıza lezzetli bir güçlendirici ekleyecekler. Ne kadar çok istenen şeker toplarsanız, seviyeyi geçmek için o kadar çok güçlendirici alırsınız.
görüntülerim?
ana ekranda Burada, topladığınız karakterleri görüntüleyebilir, güçleri hakkında bilgi edinebilir ve yeni arkadaşlarınıza yakınlaşmak için eğlenceli bir biyografi okuyabilirsiniz.
toplanmayan karakterlerin listesini de görebilirsiniz. Bir sonraki favori karakterinizin kilidini açmaya yönelik ilerlemenizi takip edebilmeniz için bir ilerleme çubuğu da göreceksiniz!