Merhaba! Öğrenmek için okumaya devam edin...
- Neden iOS 11'de oynayamıyorsunuz
- Hangi iOS sürümüne sahip olduğunuzu nasıl kontrol edebilirsiniz
- Apple cihazınızda iOS'u nasıl güncellersiniz
Oyun artık iOS 11'i desteklemiyor
Bu, cihazınız iOS 11 kullanıyorsa hiçbir yeni seviyeyi oynayamayacağınız ve hiçbir yeni özellik veya etkinlik almayacağınız anlamına gelir.
Ayrıca, oyunun en son sürümü olmadan, size en iyi oyun deneyimini yaşatacağımıza dair söz veremeyeceğimizi lütfen unutmayın. Hataların ve sorunların sizin için düzeltileceğini garanti edemeyiz, çünkü bunlar yalnızca oyunun en son sürümü için yeni güncellemelerle çözülecektir.
Oyununuz için en iyi desteği almaya devam etmek için İşletim Sistemi (OS) sürümünüzü güncellemeniz gerekecektir .
Öncelikle bir King hesabı oluşturun
Ancak bunu yapmadan önce — bir King hesabınız yoksa, bir tane oluşturmanızı öneririz . Bu, tüm zor kazandığınız ilerlemenin kaybolmamasını ve işletim sisteminizi güncellediğinizde devredilmesini sağlayacaktır.
Hangi iOS sürümüne sahip olduğumu nasıl kontrol edebilirim?
- iPad veya iPhone'unuzun ana ekranına gidin, ardından "ayarlar" simgesine dokunun.
- Oradan "Genel"i seçin.
- Sonra "Hakkında"ya dokunun. Orada işletim sistemi sürümü dahil olmak üzere cihazınızla ilgili tüm bilgileri göreceksiniz. I
Apple cihazınızda iOS'u güncelleyin:
- ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme'ye gidin.
- Otomatik Güncellemeler'e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir'i açın.
- iOS Güncellemelerini Yükle'yi açın. Cihazınız otomatik olarak iOS veya iPad OS'nin en son sürümüne güncellenecektir. Bazı güncellemelerin manuel olarak yüklenmesi gerekebilir.