Öncelikle Krallığa hoş geldiniz!
Oyunumuzu seçtiğiniz ve tatlı eğlence ve sürprizler için bize katılmak istediğiniz için çok mutluyuz.
Yeni bir oyuncu olarak, oyundaki yolculuğunuzu gerçek bir esinti haline getirmek için en iyi ipucunu paylaşmak istiyoruz. Bu basit ve kolay tavsiye... oyununuzu kaydedin!
Rahatlatıcı, stressiz bir oyun deneyiminin tadını çıkarmak için basit ama kritik bir adım. Sonuçta, ilerlemeniz sizin için her şey - ama bizim için de! Oyunda gösterdiğiniz çabaların bir anını bile kaybetmenizi istemiyoruz.
Başladığınızda, oyun ilerlemeniz yalnızca cihazınızın belleğine kaydedilir ve yedeklenmezse kaybolabilir. Bu nedenle oyununuzu bir Facebook hesabına bağlayarak veya bir King hesabı oluşturarak kaydetmenizi öneririz.
Bu şekilde, zor kazandığınız ilerleme kaydedilecek ve oyunlarımızı farklı cihazlarda oynamanın keyfini çıkarabileceksiniz!
İlerlemem kayboldu, ne yapabilirim?
Eğer herhangi bir sebepten dolayı ilk başladığınızda bir profil oluşturmadığınız için ilerlemenizi kurtaramadığınız için buradaysanız endişelenmeyin!
Şimdi King hesabınızı oluşturun veya Facebook hesabınıza bağlanın. Ardından, şuraya giderek bizimle iletişime geçin:
'Yardım Merkezi' > 'Oyun İlerlemem > 'Oyun içinde ilerlememi bulamıyorum - Seviyelerimi nasıl geri alabilirim' > Bizimle İletişime Geçin (makalenin en altında)
Son olarak, ulaştığınız seviye numarasını bilmemiz gerekiyor ve yeni kaydettiğiniz profil bilgilerinizi kullanarak sizi bulabilirsek, ilerlemenizi hemen geri yükleyebiliriz!
Aynen böyle, daha fazla Kingcredible macerası ve eğlencesi için doğru yolda ve rotada olduğunuzdan emin olacağız.