Öncelikle, Krallığa hoş geldin!
Oyunumuzu seçtiğin ve tatlı eğlence ve sürprizler için bize katılmak istediğin için çok mutluyuz.
Yeni bir oyuncu olarak, oyundaki yolculuğunu kolaylaştıracak en iyi ipucunu seninle paylaşmak istiyoruz. Bu basit ve kolay tavsiye... oyununu kaydet!
Rahat ve stressiz bir oyun deneyimi yaşamak için basit ama kritik bir adım. Sonuçta, ilerlemen senin için her şey - ama bizim için de öyle! Oyunda yaptığın çabaların bir anını bile kaybetmeni istemiyoruz.
Başladığında, yaptığın oyun ilerlemesi sadece cihazının hafızasına kaydedilir ve yedeklenmezse kaybolabilir. Bu yüzden oyununuzu bir King hesabı oluşturarak veya Facebook hesabına bağlayarak kaydetmeni öneriyoruz.
Bu şekilde, zorlu kazanılmış ilerlemen kaydedilecek ve oyunlarımızı farklı cihazlarda oynamanın keyfini çıkarabileceksin!
İlerlememi kaybettim, ne yapabilirim?
Eğer herhangi bir nedenle buradaysan ve ilk başladığında bir profil oluşturmadığın için ilerlemeni kurtaramıyorsan, endişelenme!
Şimdi bir King hesabı oluştur veya Facebook hesabına bağlan. Ardından, bizimle iletişime geçmek için:
'Yardım Merkezi' > 'Oyun İlerlemem > 'Oyundaki ilerlememi bulamıyorum- Seviyelerimi nasıl geri alabilirim' > Bize Ulaşın (makalenin altında)
Son olarak, ulaştığın seviye numarasını bilmemiz gerekecek ve yeni kaydedilen profil bilgilerinle seni bulabilirsek, ilerlemeni hemen geri yükleyebiliriz!
İşte bu kadar, seni tekrar yola çıkarmak ve daha fazla Kingcredible macera ve eğlence için hazır hale getireceğiz.