Öncelikle, Krallığa hoş geldin!
Oyunumuzu seçtiğin ve tatlı eğlence ve sürprizler için bize katılmak istediğin için çok mutluyuz.
Yeni bir oyuncu olarak, oyundaki yolculuğunu kolaylaştıracak en iyi ipucunu seninle paylaşmak istiyoruz. Bu basit ve kolay tavsiye... oyununu kaydet!
Rahat ve stressiz bir oyun deneyimi yaşamak için basit ama kritik bir adım. Sonuçta, ilerlemen senin için her şeydir - ama bizim için de öyle! Oyunda harcadığın çabaların bir anını bile kaybetmeni istemiyoruz.
Başladığında, yaptığın oyun ilerlemesi yalnızca cihazının hafızasına kaydedilir ve yedeklenmezse kaybolabilir. Bu yüzden oyununuzu bir Facebook hesabına bağlayarak veya bir King hesabı oluşturarak kaydetmenizi öneriyoruz.
Bu şekilde, zorlu kazanılmış ilerlemeniz kaydedilecek ve oyunlarımızı farklı cihazlarda oynamanın keyfini çıkarabileceksiniz!
İlerlememi kaybettim, ne yapabilirim?
Eğer herhangi bir nedenle buradaysanız ve ilk başladığınızda bir profil oluşturmadığınız için ilerlemenizi kurtaramıyorsanız, endişelenmeyin!
Şimdi bir King hesabı oluşturun veya Facebook hesabınıza bağlanın. Ardından, bizimle iletişime geçmek için:
'Yardım Merkezi' > 'Oyun İlerlemem > 'Oyundaki ilerlememi bulamıyorum- Seviyelerinizi nasıl geri alabilirsiniz' > Bize Ulaşın (makalenin altında)
Son olarak, ulaştığınız seviye numarasını bilmemiz gerekecek ve yeni kaydedilen profil bilgilerinizi kullanarak sizi bulabilirsek, ilerlemenizi hemen geri yükleyebiliriz!
İşte bu kadar, Kingcredible maceralar ve eğlenceler için tekrar yola çıkmanızı sağlayacağız.