Ben candy crush oyununu genelde telefonda oynarım. yaklaşık 4-5 gün kadar önce oyun oynarken aniden kapandı ve tekrar açtığımda biriktirdiğim güçlendiricilerin kaybolduğunu gördüm. 200 den fazla renk bombasış, 500 den fazla şeritli ve paketli,100 den fazla lolipop kırıcı ve serbest değiştirme, 21 tane ufo, 2000 den fazla hindistan cevizi tekeri, 100 den fazla balık şeker, 1 veya 2 tane parti güçlendiricisi bir anda kayboldu. sizin belirttiğiniz olası ihtimallerden dolayı bunlar kaybolmadı. telefon cihazı değişmedi. tamamen sizin oyununuzdan kaynaklanan bir hata. ama bunu ispatlayacak bir veri bulamıyorum. Kullanıcı kimliğim 1072133697 belki siz araştırırsanız bunu görebilirsiniz. Sizleri muhtemelen kullandığınız yapay zeka konusunda daha önce uyarmıştım. Şimdi muhtemelen kontrol edemediğiniz yapay zeka nedeniyle benim emeğim veya birikimlerim yok oldu. Çünkü oyun oynarken yeni seviyelerin eskiler ile neredeyse aynı olduğunu, zorlukların sadece hamle sayısı ile belirlendiğini, başarılı birkaç seviyeden sonra yeni seviyeleri geçmemem için her türlü engelleme yapıldığını görüyordum. Seviye sonu extra verilen hamle veya güçlendiriciler için reklam izlememe rağmen reklam sonunda 'Reklam bulunamadı' gibi bir ibare gösterip hiç bir şey vermediği çok olmuştur. Bu da resmen bizi enayi durumuna sokmaktır. Yapay zeka oyunu yönetmeli oyuncuları yönetmek onun işi değildir. Sizler bize oyunun nasıl oynandığını gösterebilirsiniz. Bizim nasıl oynadığımıza müdahale edemezsiniz. Ben güçlendirici biriktirerek oynamak istersem öyle oynarım. sizleri veya oyunun hatası benim birikimlerimi yok etmemeli. Lütfen emeğe saygı duyun ve oyun kusurlarını düzeltmeye çalışın…