Cevap: evet, yapabilirsiniz! King hesabınıza bağlı olarak oyun oynarken Facebook arkadaşlarınızı görmek için bu kolay adımları izleyin.
ÖN KOŞULLAR: Başlamadan önce şunları yaptığınızdan emin olun...
- Facebook ve King hesabınızı senkronize ettirin ve
- Facebook'a bağlı.
Bu iki şeye sahip olduğunuzdan emin olduğunuzda bir açılır pencereyle karşılaşacaksınız!
1. Açılır pencere arkadaşlarınızı haritanıza eklemek isteyip istemediğinizi soracaktır.
2. devam e basın, Facebook arkadaş listeniz otomatik olarak seçilecektir.
3. Tekrar Devam a bastığınızda sistem, Facebook arkadaşlarınızı King hesabınıza taşıyacaktır. Ayrıca "Tümünün seçimini kaldır" kutusunu işaretleyerek tüm arkadaşların seçimini kaldırabilir ve listeden belirli arkadaşları seçebilirsiniz.
Ekran görüntüleri ilk açılır pencereyi, King hesabınızda olmasını istediğiniz arkadaşlarınızı seçtiğiniz ekranı ve hepsini seçtiğinizde gördüğünüz ekranı gösterir
Ardından, arkadaşlarınızın eklendiğini bildiren bir açılır pencere göreceksiniz; hepsi bu!
👉 Unutmayın:
- Bir sorun varsa ve arkadaşlarınız King hesabınıza eklenmemişse, tekrar istekte bulunmak için istediğiniz zaman Yeniden Dene Düğmesine dokunabilirsiniz.
- Daha sonra arkadaşlarınızı eklemek istediğinize karar verirseniz Profil ekranınızda bir düğme göreceksiniz:
Ekran görüntüsü, Profil ekranını ve ardından açılır pencerenin istediğiniz zaman görünmesini görmek için dokunabileceğiniz mavi düğmeyi gösterir
Açılır pencereyi almadım!
Bu özellik sizin için mevcut olmadığında, bu özelliğin oyununda görünür olmasını sağlayabilecek birini tanıyor olmanız mümkündür. Üzülmeyin! Hatalı değil; sadece bazen eğlenceyi çok sayıda oyuncuya yaymak zorunda kalıyoruz, böylece herkes yeni şeyler deneyebiliyor.
Arkadaşınızın sahip olmadığı başka bir özelliğe sahip olma ihtimaliniz yüksektir; bu nedenle eğlenceyi kaçırmamanızı sağlamak için her zaman çaba göstereceğimizden emin olabilirsiniz! Ne zaman gitmeye hazır olduğunuzu öğrenmek için bildirimlerinizi, açılır pencerelerinizi ve harita düğmelerinizi izleyin!
Başka sorularım var veya bu konuda fikrimi paylaşmak istiyorum
Bu durumda lütfen sayfamızı ziyaret edin. Candy Crush Jelly Topluluğu burada (yalnızca İngilizce) - oyuncu arkadaşlarınız yardım etmeye can atıyor!