Sizinle paylaşacağımız bazı önemli haberlerimiz var arkadaşlar. 4 Mayıs 2022 itibarıyla King Games artık iOS 9 ve Android 4'ü desteklememektedir.
Cihazınızdaki işletim sistemini yükseltmeniz gerekecektir; bu, cihazınızın kendisini yükseltmeniz gerektiği anlamına gelebilir; dolayısıyla en iyisi budur Emin olmak için üreticinize danışın.
Ne yazık ki, cihazınızın işletim sistemini yükseltemezseniz, yeni seviyeleri oynayamayacaksınız ve herhangi bir yeni özellik veya etkinlik almayacaktır. Çevrimiçi oyuncu ve oyuncu özellikleri, oyunun eski bir sürümünde oynarken de kullanılamayacaktır. Bu durumun size neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
King hesabınız yoksa bir tane oluşturmanızı öneririz. Bu, işletim sisteminizi güncelleyebildiğiniz takdirde, zorlukla kazandığınız ilerlemenizin kaybolmayacağını, aksine aktarılacağını garanti edecektir.
Son olarak, oyunun en son sürümü olmadan en iyi oyun deneyimini yaşayacağınıza söz veremeyeceğimizi lütfen unutmayın. Hataların ve sorunların yalnızca oyunun en son sürümüne yönelik yeni güncellemelerle çözüleceğinden sizin için düzeltileceğini garanti edemeyiz.