Arkadaşlar, sizinle paylaşmamız gereken önemli haberlerimiz var. 4 Mayıs 2022 itibarıyla King Games, iOS 9 ve Android 4'ü artık desteklemiyor.
Cihazınızdaki işletim sistemini yükseltmeniz gerekecek, bu da cihazınızı yükseltmeniz gerektiği anlamına gelebilir, bu yüzden emin olmak için üreticinizle kontrol etmeniz en iyisidir.
Eski işletim sistemlerini kullanmanın sınırlamaları
Maalesef, cihazınızdaki işletim sistemini yükseltemiyorsanız, yeni seviyeleri oynayamayacak ve yeni özellikler veya etkinlikler alamayacaksınız. Çevrimiçi Oyuncu vs Oyuncu özellikleri de oyunun eski bir sürümünde oynarken kullanılamayacaktır. Bu durumun size verebileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
İlk olarak: Bir King hesabı oluşturun
Bir King hesabınız yoksa, bir tane oluşturmanızı öneririz. Bu, işletim sisteminizi güncelleyebiliyorsanız, tüm emekle kazandığınız ilerlemenizin kaybolmayıp taşınmasını sağlayacaktır.
Son olarak, oyunun en son sürümüne sahip olmadan en iyi oyun deneyimini yaşayacağınızı garanti edemeyeceğimizi lütfen unutmayın. Hataların ve sorunların sizin için çözüleceğini garanti edemeyiz çünkü bunlar yalnızca oyunun en son sürümüne yönelik yeni güncellemelerde çözülecektir.