Przede wszystkim witamy w Królestwie!
Bardzo się cieszymy, że wybrałeś naszą grę i chcesz dołączyć do nas, by wspólnie dobrze się bawić i delektować niespodziankami.
Jako nowy gracz, chcemy podzielić się najlepszą wskazówką, która sprawi, że Twoja podróż przez grę będzie prawdziwą przyjemnością. Ta prosta i łatwa rada brzmi... zapisz grę!
Prosty, ale kluczowy krok, aby cieszyć się relaksującym, bezstresowym doświadczeniem gry. W końcu Twoje postępy są dla Ciebie wszystkim - ale i dla nas! Nie chcemy, abyś stracił choć chwilę ze swoich wysiłków włożonych w grę.
Po rozpoczęciu gry postępy w grze są zapisywane wyłącznie w pamięci urządzenia, co może spowodować ich utratę, jeśli nie zostanie utworzona kopia zapasowa. Dlatego zalecamy zapisanie gry poprzez połączenie jej z kontem na Facebooku lub utworzenie konta King .
W ten sposób Twoje ciężko wypracowane postępy zostaną zapisane, dzięki czemu będziesz mógł cieszyć się grą w nasze gry na różnych urządzeniach!
Straciłem postęp. Co mogę zrobić?
Jeśli z jakiegoś powodu trafiłeś tutaj, ponieważ nie możesz odzyskać swoich postępów, gdyż nie utworzyłeś profilu na początku, nie martw się!
Załóż konto King teraz lub połącz się ze swoim kontem na Facebooku. Następnie skontaktuj się z nami, wchodząc w:
'Centrum pomocy' > 'Postępy w grze > 'Nie mogę znaleźć postępów w grze — jak odzyskać swoje poziom' > Skontaktuj się z nami (na dole artykułu)
Na koniec musimy poznać numer poziom, który osiągnąłeś Jeśli uda nam się Cię znaleźć za pomocą nowo zapisanych danych Twojego profilu, będziemy mogli szybko przywrócić Twoje postępy!
W ten sposób upewnimy się, że wrócisz na właściwe tory i będziesz na dobrej drodze do kolejnych przygód i dobrej zabawy z Kingcredible.