Przede wszystkim, witamy w Królestwie!
Bardzo się cieszymy, że wybrałeś naszą grę i chcesz dołączyć do nas na słodką zabawę i niespodzianki.
Jako nowy gracz, chcemy podzielić się najlepszą wskazówką, aby Twoja podróż przez grę była prawdziwą przyjemnością. Ta prosta i łatwa rada to... zapisz swoją grę!
Prosty, ale kluczowy krok, aby cieszyć się relaksującym, bezstresowym doświadczeniem w grze. W końcu Twój postęp jest dla Ciebie wszystkim - ale także dla nas! Nie chcemy, abyś stracił ani chwili swoich wysiłków włożonych w grę.
Na początku, postęp w grze jest zapisywany tylko w pamięci Twojego urządzenia, co może zostać utracone, jeśli nie zostanie zarchiwizowane. Dlatego zalecamy zapisanie gry poprzez połączenie jej z kontem King lub utworzenie konta na Facebooku.
W ten sposób Twój ciężko zdobyty postęp zostanie zapisany, dzięki czemu będziesz mógł cieszyć się grą na różnych urządzeniach!
Straciłem postęp, co mogę zrobić?
Jeśli z jakiegoś powodu jesteś tutaj, ponieważ nie możesz odzyskać swojego postępu, ponieważ nie utworzyłeś profilu na początku, nie martw się!
Utwórz teraz swoje konto King lub połącz się z kontem Facebook. Następnie skontaktuj się z nami, przechodząc do:
'Centrum Pomocy' > 'Mój postęp w grze > 'Nie mogę znaleźć mojego postępu w grze - Jak odzyskać swoje poziomy' > Skontaktuj się z nami (na dole artykułu)
Na koniec będziemy potrzebować numeru poziomu, który osiągnąłeś i pod warunkiem, że możemy Cię znaleźć za pomocą nowo zapisanych danych profilu, możemy szybko przywrócić Twój postęp!
Tak po prostu, upewnimy się, że wrócisz na właściwą drogę i będziesz gotowy na więcej niesamowitych przygód i zabawy.