În primul rând, bine ai venit în Regat!
Suntem foarte bucuroși că ai ales jocul nostru și că vrei să te alături pentru distracție și surprize dulci.
Ca jucător nou, vrem să îți împărtășim cel mai bun sfat pentru a face călătoria ta prin joc o adevărată plăcere. Acest sfat simplu și ușor este... salvează-ți jocul!
Un pas simplu, dar esențial pentru a te bucura de o experiență de joc relaxantă și fără stres. La urma urmei, progresul tău este totul pentru tine - dar și pentru noi! Nu vrem să pierzi niciun moment din eforturile tale depuse în joc.
Când începi, progresul jocului tău este salvat doar în memoria dispozitivului tău, care poate fi pierdut dacă nu este salvat. De aceea, îți recomandăm să îți salvezi jocul conectându-l la un cont de Facebook sau creând un cont King.
În acest fel, progresul tău câștigat cu greu va fi salvat, astfel încât să te poți bucura de jocurile noastre pe diferite dispozitive!
Mi-am pierdut progresul, ce pot face?
Dacă din orice motiv ești aici pentru că nu îți poți recupera progresul deoarece nu ai creat un profil când ai început, nu-ți face griji!
Fă-ți acum un cont King sau conectează-te la contul tău de Facebook. Apoi, contactează-ne accesând:
'Centrul de Ajutor' > 'Progresul Meu în Joc > 'Nu îmi găsesc progresul în joc - Cum să îți recuperezi nivelurile' > Contactează-ne (la sfârșitul articolului)
În cele din urmă, va trebui să știm numărul nivelului la care ai ajuns și, cu condiția să te putem găsi folosind detaliile noului tău profil salvat, îți putem restaura progresul rapid!
Exact așa, ne vom asigura că ești din nou pe drumul cel bun și pregătit pentru mai multe aventuri și distracții Kingcredibile.