În primul rând, bun venit în Regat!
Suntem foarte fericiți că ați ales jocul nostru și doriți să ni se alăture pentru distracție și surprize.
În calitate de jucător nou, vrem să vă împărtășim cel mai bun sfat pentru a vă face călătoria prin joc o adevărată briză. Acest sfat simplu și ușor este... salvați-vă jocul!
Un pas simplu, dar critic pentru a vă bucura de o experiență de joc relaxantă, fără stres. La urma urmei, progresul tău este totul pentru tine - dar și pentru noi! Nu vrem să pierzi niciun moment din eforturile tale depuse în joc.
Când începeți, progresul pe care îl faceți în joc este salvat doar în memoria dispozitivului dvs., care poate fi pierdut dacă nu este făcută o copie de rezervă. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să vă salvați jocul conectându-l la un cont Facebook sau creând un King .
În acest fel, progresul dvs. câștigat cu greu va fi salvat, astfel încât să vă puteți bucura de jocul nostru pe diferite dispozitive!
Mi-am pierdut progresul, ce pot face?
Dacă din orice motiv sunteți aici, deoarece nu vă puteți recupera progresul, deoarece nu ați creat un profil când ați început prima dată, nu vă faceți griji!
Fă-ți acum contul King sau conectează-te la contul tău Facebook. Apoi, contactați-ne accesând:
„Centrul de ajutor” > „Progresul jocului meu > „Nu-mi găsesc progresul în joc – Cum să-ți recuperez nivelurile” > Contactați-ne (în partea de jos a articolului)
În cele din urmă, va trebui să cunoaștem numărul de nivel pe care l-ați atins și, cu condiția să vă găsim folosind detaliile de profil nou salvate, vă putem restabili progresul imediat!
La fel, ne vom asigura că te-ai întors pe drum și pe drum pentru mai multe aventuri și distracție Kingcredible.