What happened to the words that are supposed to be on this page?

Best Answer

Prev1

Answers

  • MightyWolfMightyWolf Posts: 1,161 Legend

    Here's my answer! ;) <3


    Hi @StewInArizona,

    Welcome to the best Community and thank you very much for playing Candy Crush Saga!  :hurrah:



    If you didn't know, "Old Candy Crush Saga Facebook version (flash)" was removed and discontinued completely and replaced with brand new version (mobile version) on 2017 to make the game even more better and more sweeter for Facebook players and Candy team was stop working on the old version of the game and they stop creating new levels on that version after they switched over to HTML5... so that's why you've seen a lot of bugs and issues happening with the old version of the game! ;)

    However, try to upgrade your browser to the latest version to get the new Candy Crush version if you are using Chrome, Firefox, Microsoft Edge or Safari with the latest version because these browsers are only support HTML5!



    But Flash Player will be shut down on December 2020 so the old version of Candy Crush is no longer be available on Facebook or King.com after that date so you need to upgrade!



    Watch the video the know more information about HTML5! ;)



    Have a great day! ❀🍩🍦🍰🍭🍬🍫



    He is back... β€πŸŽ‰πŸŽŠ

    Bubblegum Troll is gummed up the Candy Kingdom again! Help clean up the mess and try to stop him...

    Here's more information about the event!
    (Event ends October 27th)

    ~ MightyWolf ~

    πŸΊπŸ’—

  • StewInArizonaStewInArizona Posts: 17
    I have the latest chrome and firefox  - they both test good at html5test.com - but the words are still messed up
    How do I use html5 on king.com games and get this working again?
    Worked fine until last week by the way - no problems since 2017 like you say above

  • SherlockSherlock Posts: 11
    I'm pretty tired of hearing the same old wrong answers to the issues users are having. I just started having this same problem with the wording today. Guess what? I'm using a brand new laptop with all the bells and whistles. I also can't send moves or receive lives. It makes no difference to upgrade, I'm as upgraded as it gets. So, it's quite condescending to imply it's the users fault for not being up to date when you have no idea if that's the case.
  • StewInArizonaStewInArizona Posts: 17
    thanks for your update- this worked fine until last week - their canned answer says it should have broke in 2017
    Now what? they hide behind their inept tech support?

  • StewInArizonaStewInArizona Posts: 17
    edited September 18
    I disabled flash in chrome and firefox - when i go to king.com it says flash player is disabled - What now?

  • Sukanta_BiswasSukanta_Biswas Posts: 8,576 Superstar


    Hi @stewlnArizona
    Welcome, and thank you for becoming a member of the King Community! I will be very happy if I can help you.

    I could understand the language of the game if it was English. However You received this message because you could not clear the jelly by certain steps. 
    Show me a full screenshot of the game map.
  • StewInArizonaStewInArizona Posts: 17
    edited September 18
    If I go to king.com and then select candy crush saga a black page comes up and says Run adobe flash - No other option - If I close it I don't get to play - if I select it - I can play but the wording on everything is messed up like I originally posted in this thread - why won't it run on html 5 if both my browsers test okay at html5test.com?

  • Sukanta_BiswasSukanta_Biswas Posts: 8,576 Superstar
    @Sherlock
    Please give me a brief description of your problem. what device, what platform you're using for this game?
    Let me know..
  • mercerikmercerik Posts: 2,760 Legend
    edited September 18
    I disabled flash in chrome and firefox - when i go to king.com it says flash player is disabled - What now?


    I have the latest chrome and firefox  - they both test good at html5test.com - but the words are still messed up
    How do I use html5 on king.com games and get this working again?
    Worked fine until last week by the way - no problems since 2017 like you say above

    @StewInArizona

    Hi there! Welcome to the Community!

    Chrome comes built in with it's own version of Flash, you are not required to install a separate plugin to enable Flash in Chrome. If your Chrome is Up-To-Date, you should have Version 77.0.3865.75 (Official Build) (64-bit) if you have 64-bit, otherwise it should say 32-bit. If your browser is updated, then the chrome version of Flash is updated as well.

    Come December 2020, Google Chrome and the other browsers will have HTML5 built in the browsers. The browsers will  take care of this to make sure that the Users' Browsing is Safe & Secured. 

    Please make sure your browser is Fully Updated and after each update, when the browser ask you to relaunch, please do so, so that the changes take effect.

    Warning: Please do not upload & install the Flash Player because if you do, it will have a conflict with the built-in version on Chrome which is the reason why some of you have issues running the game. 

    You said you disabled Flash in Chrome, how did you manage that? There is nothing in the Chrome Flash Settings that will let you disable or enable it, unless your Chrome Browser is an old version. Please check on that!

    Hope this helps! If you have questions or concerns, don't hesitate to ask! 


    Life is a circle of happiness, sadness, hard times and good times.
    If you are going through hard times, have faith that good times are on the way.

    From Star Wars Episode IX Teaser.
    (Converted from MP4 to GIF Format by: mercerik)

    Candy Crush Saga Videos of Completed Levels on YouTube Playlist:
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLL7vu6Jj2SjGS_apGebfdCCj8gDFtBjzK

    Candy Crush Soda Saga Videos of Completed Levels on YouTube Playlist:
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLL7vu6Jj2SjHsywh5SGbmxuEGxDUHC7gG
    YouTube CHANNEL URL:
    https://www.youtube.com/c/merlstrom


  • StewInArizonaStewInArizona Posts: 17
    firefox 69.0
    64-bit
    If both my browsers - firefox 69 and chrome 77 test good at html5test.com why don't they work?



  • StewInArizonaStewInArizona Posts: 17
    why does firefox 69.0 on 64bit win7 pro try to run adobe flash for both candy crush sage and farm heroes saga?
    any way to set candy crush to use html5
    and what's with the 2020 thing for chrome to use html5 when it tests fine today?
    thanks

  • mercerikmercerik Posts: 2,760 Legend
    Sherlock said:
    I'm pretty tired of hearing the same old wrong answers to the issues users are having. I just started having this same problem with the wording today. Guess what? I'm using a brand new laptop with all the bells and whistles. I also can't send moves or receive lives. It makes no difference to upgrade, I'm as upgraded as it gets. So, it's quite condescending to imply it's the users fault for not being up to date when you have no idea if that's the case.
    @Sherlock

    Hi there! Welcome to the Community!

    I am quite surprised that you are having this problem with a brand new laptop with bells and whistles. If my laptop is brand new and I can't seem to fix a persistent problem, it is either I call the Manufacturer's Technical Support Line and let them remotely fix the problems for me or return the laptop for a replacement. I won't depend on a Game App Tech Support to fix this problem because they can't access my computer but the Manufacturer's Tech Support can by giving them permission.

    To be honest with you, technically, figuring out what the problem is with the Flash Player is not a part of the Game App Support Responsibilities. Their responsibility is to make sure that the game is up and running for everyone. If everybody globally is experiencing the same issue, then this is something they can be blamed for. I understand your frustrations but don't be hard on them because your issue might be caused by incompatibility with other applications in your computer, not necessarily with Candy Crush Saga.

    If I were you, since your laptop is new and still under warranty, I will call the Manufacturer's Technical Support for help.

    Hope this helps! Please let me know if you have questions or concerns!

    Life is a circle of happiness, sadness, hard times and good times.
    If you are going through hard times, have faith that good times are on the way.

    From Star Wars Episode IX Teaser.
    (Converted from MP4 to GIF Format by: mercerik)

    Candy Crush Saga Videos of Completed Levels on YouTube Playlist:
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLL7vu6Jj2SjGS_apGebfdCCj8gDFtBjzK

    Candy Crush Soda Saga Videos of Completed Levels on YouTube Playlist:
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLL7vu6Jj2SjHsywh5SGbmxuEGxDUHC7gG
    YouTube CHANNEL URL:
    https://www.youtube.com/c/merlstrom


  • Sukanta_BiswasSukanta_Biswas Posts: 8,576 Superstar
    I disabled flash in chrome and firefox - when i go to king.com it says flash player is disabled - What now?

    You don't need any other settings or troubleshooting checks. See the image below, click the lock button according to the arrow and ''Allow'' the flash. 

     At the beginning of the game you have read the problem below. See, arrows and click ''Get Adobe Flash Player"



    After clicking, you will receive a Flash Notification, click on Allow



    After doing these, your game will be ready to open.



    Let me know..if you have another question..


  • SherlockSherlock Posts: 11
    mercerik said:
    Sherlock said:
    I'm pretty tired of hearing the same old wrong answers to the issues users are having. I just started having this same problem with the wording today. Guess what? I'm using a brand new laptop with all the bells and whistles. I also can't send moves or receive lives. It makes no difference to upgrade, I'm as upgraded as it gets. So, it's quite condescending to imply it's the users fault for not being up to date when you have no idea if that's the case.
    @Sherlock

    Hi there! Welcome to the Community!

    I am quite surprised that you are having this problem with a brand new laptop with bells and whistles. If my laptop is brand new and I can't seem to fix a persistent problem, it is either I call the Manufacturer's Technical Support Line and let them remotely fix the problems for me or return the laptop for a replacement. I won't depend on a Game App Tech Support to fix this problem because they can't access my computer but the Manufacturer's Tech Support can by giving them permission.

    To be honest with you, technically, figuring out what the problem is with the Flash Player is not a part of the Game App Support Responsibilities. Their responsibility is to make sure that the game is up and running for everyone. If everybody globally is experiencing the same issue, then this is something they can be blamed for. I understand your frustrations but don't be hard on them because your issue might be caused by incompatibility with other applications in your computer, not necessarily with Candy Crush Saga.

    If I were you, since your laptop is new and still under warranty, I will call the Manufacturer's Technical Support for help.

    Hope this helps! Please let me know if you have questions or concerns!

  • SherlockSherlock Posts: 11
    Sherlock said:
    mercerik said:
    Sherlock said:
    I'm pretty tired of hearing the same old wrong answers to the issues users are having. I just started having this same problem with the wording today. Guess what? I'm using a brand new laptop with all the bells and whistles. I also can't send moves or receive lives. It makes no difference to upgrade, I'm as upgraded as it gets. So, it's quite condescending to imply it's the users fault for not being up to date when you have no idea if that's the case.
    @Sherlock

    Hi there! Welcome to the Community!

    I am quite surprised that you are having this problem with a brand new laptop with bells and whistles. If my laptop is brand new and I can't seem to fix a persistent problem, it is either I call the Manufacturer's Technical Support Line and let them remotely fix the problems for me or return the laptop for a replacement. I won't depend on a Game App Tech Support to fix this problem because they can't access my computer but the Manufacturer's Tech Support can by giving them permission.

    To be honest with you, technically, figuring out what the problem is with the Flash Player is not a part of the Game App Support Responsibilities. Their responsibility is to make sure that the game is up and running for everyone. If everybody globally is experiencing the same issue, then this is something they can be blamed for. I understand your frustrations but don't be hard on them because your issue might be caused by incompatibility with other applications in your computer, not necessarily with Candy Crush Saga.

    If I were you, since your laptop is new and still under warranty, I will call the Manufacturer's Technical Support for help.

    Hope this helps! Please let me know if you have questions or concerns!

    Oh give me a break. I have 3 laptops that I use for different purposes. I also have several browsers on said laptops. The same issues everyone else here is having are also a problem on all 3 of my laptops on all browsers. Again with the condescension. It's NOT my laptop(s). It's the game. Everyone knows that except those of you who post and try to tell others it's their computer. So, just stop. And, how dare you suggest that I contact the manufacturer's tech support! If you're not interested in just being able to be honest and let people know there's a problem with the game, don't make them jump through your imaginary hoops. BTW, this is a global issue. And it's not flash that's the problem. It works with anything else. So, maybe you should contact the game app support and let them know that the game isn't up and running for everyone!

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Categories

Leaderboard