Istnieje kilka powodów, dla których możesz stracić widoczność swoich Wzmacniaczy.
Dwa główne powody to:
-
Jesteś odłączony od swojego konta King lub Facebook
-
Gra została usunięta/zainstalowana ponownie na urządzeniu lub używasz nowego urządzenia
Jesteś odłączony od swojego konta
Jeśli nie widzisz swoich Wzmacniaczy, możesz być zalogowany na niewłaściwe konto. Często zdarza się to, gdy urządzenia są współdzielone z innymi. Wykonaj te kroki, aby ponownie połączyć się z właściwym kontem:
Krok 1: Wyloguj się z bieżącego konta
- Wróć do głównego ekranu, gdzie pojawia się przycisk 'Graj'.
- Stuknij w „Moje konto”.
- Wybierz Wyloguj się, aby odłączyć się od bieżącego konta.
Krok 2: Zaloguj się na właściwe konto
Po powrocie do głównego ekranu, połącz się ponownie, używając odpowiedniej metody:
⭐ Jeśli masz konto King:
- Stuknij w „Odzyskaj mój postęp/Zapisz mój postęp”.
- Wybierz Zaloguj się za pomocą e-maila i wprowadź swój e-mail i hasło do konta King.
- Twój postęp, Wzmacniacze i Złote Sztabki zostaną przywrócone.
⭐ Jeśli używasz Facebooka do zapisywania postępów:
- Otwórz aplikację Facebook na swoim urządzeniu i upewnij się, że jesteś zalogowany na właściwy profil Facebook.
- Otwórz grę i stuknij w „Odzyskaj mój postęp/Zapisz mój postęp”.
- Wybierz niebieski przycisk Facebook, aby się zalogować.
- Twój postęp, Wzmacniacze i Złote Sztabki teraz się pojawią.
Jeśli żadna z metod nie przywraca twoich Wzmacniaczy, prosimy skontaktuj się z nami, ponieważ możemy zaoferować wsparcie i wymianę za te, które zakupiłeś, ale jeszcze nie użyłeś.
Jeśli Wzmacniacze zostały wygrane lub zdobyte za darmo w grze, nie oferujemy wymiany.
Gra została zainstalowana ponownie/Używasz nowego urządzenia
Niektóre sytuacje uniemożliwiają odzyskanie lub wymianę Wzmacniaczy:
- Przełączanie na nowe urządzenie: Wzmacniacze są specyficzne dla urządzenia i nie mogą być przenoszone. Zalecamy ich użycie przed rozpoczęciem gry na nowym urządzeniu.
- Ponowna instalacja lub usunięcie gry: To trwale usuwa wszystkie zapisane Wzmacniacze. Podczas aktualizacji użyj opcji 'Aktualizuj' w sklepie z aplikacjami zamiast ponownej instalacji gry.
- Czyszczenie danych aplikacji (Android): Czyszczenie danych aplikacji jest nieodwracalne i usunie twoje Wzmacniacze.