Tanımadığınız bir Apple şarjı gördünüz mü? Bunun neden böyle olabileceğine ve her senaryoda atabileceğiniz adımlara bir göz atın.
Görünüşe göre iki kez ücretlendirildim
Aynı ürün için iki kez faturalandırıldığınızı düşünüyorsanız, lütfen farklı tarihlerde yapılan satın alma işlemlerinin tek bir ödeme altında gruplandırılabileceğini unutmayın ve Apple'dan e-posta yoluyla aldığınız makbuzda gösterilir.
Bu, sizden iki kez ücret alınıp alınmadığını doğrulamak için satın alma işleminizin gerçek tarihini kontrol etmeniz gerektiği anlamına gelir.
Kesin satın alma tarihini bulmak için lütfen şu adımları izleyin:
- Satın Alma Geçmişinize gidin ve istediğiniz Siparişi bulun keşfetmek istiyorum
- Ekranın altındaki “Faturalanan…” metnine dokunun.
- Bu listedeki ayrı öğeye dokunun
- Burada görüntülenen tam satın alma tarihini göreceksiniz.
İşte size görsel bir rehber:
Apple'dan daha fazla bilgi mi arıyorsunuz? satın alma işlemlerinin nasıl gruplandırıldığı ile ilgili kılavuzlarını okuyun .
Bir makbuz aldım ve satın alma işlemini tanımıyorum
Farkında olmadığınız bir ücretlendirme görmek endişe verici olabilir, ancak Apple'dan e-posta makbuzlarının gelmesinin bazen birkaç gün sürebileceğini lütfen unutmayın.
Satın alma geçmişinizde satın aldığınızı hatırlamadığınız öğeler görürseniz, lütfen e-posta makbuzunu satın alma işleminin gerçekleştirilip alınmasından günler sonra alabileceğinizi göz önünde bulundurun. oyunda.
Hesabımda bekleyen bir satın alma görüyorum
Satın alma geçmişinizin en üstünde bir "Beklemede" bölümü görebilirsiniz. Buradaki öğeler henüz hesabınızdan tahsil edilmedi, çünkü satın alma işlemlerinin bankanızla görüşülmesi bazen 1-3 gün (hatta daha fazla) sürebiliyor.
Daha fazla bilgi mi arıyorsunuz? Buna göz atın Bekleyen satın almalarla ilgili Apple dizisi .
Bir Apple satın alma işlemiyle ilgili sorun yaşadığınızı düşünüyorsanız, Apple'dan hakkında daha fazla rehberlik bulabilirsiniz. bir satın alma sorunu nasıl bildirilir .