Ai văzut o taxă Apple pe care nu o recunoști? Iată de ce ar putea fi cazul și pașii pe care îi poți urma în fiecare scenariu.
Se pare că am fost taxat de două ori
Dacă crezi că ai fost facturat de două ori pentru același articol, te rugăm să reții că achizițiile făcute în date diferite pot fi grupate într-o singură taxă și afișate în chitanța primită prin e-mail de la Apple.
Aceasta înseamnă că ar trebui să verifici data reală a achiziției pentru a verifica dacă ai fost taxat de două ori.
Pentru a găsi data exactă a achiziției, urmează acești pași:
- Accesează Istoricul Achizițiilor și găsește Comanda pe care vrei să o explorezi.
- Atinge textul „Facturat către...” din partea de jos a ecranului.
- Atinge articolul individual din această listă
- Vei vedea data exactă a achiziției afișată aici.
Iată un ghid vizual pentru tine:
Cauți mai multe informații de la Apple? Citește ghidul lor despre cum sunt grupate achizițiile.
Am primit o chitanță și nu recunosc achiziția
Văzând o taxă pe care nu o recunoști poate fi îngrijorător, dar te rugăm să reții că chitanțele prin e-mail de la Apple pot dura câteva zile să ajungă.
Dacă vezi articole în istoricul achizițiilor pe care nu îți amintești să le fi cumpărat, te rugăm să iei în considerare că poți primi chitanța prin e-mail la câteva zile după ce achiziția a fost făcută și primită în joc.
Văd o achiziție în așteptare în contul meu
În partea de sus a istoricului achizițiilor, s-ar putea să vezi o secțiune „În așteptare”. Articolele de aici nu au fost încă taxate în contul tău, deoarece achizițiile pot dura uneori 1-3 zile (sau chiar mai mult) pentru a fi procesate de bancă.
Cauți mai multe informații? Verifică acest fir Apple despre achizițiile în așteptare.
Dacă crezi că ai avut o problemă cu o achiziție Apple, poți găsi mai multe îndrumări de la Apple despre cum să raportezi o problemă de achiziție.