Ați văzut o taxă Apple pe care nu o recunoașteți? Iată de ce ar putea fi acest lucru și pașii pe care îi puteți lua în fiecare scenariu.
Se pare că am fost taxat dublu
Dacă credeți că vi se facturează de două ori pentru același articol, rețineți că achizițiile efectuate la date diferite pot fi grupate într-o singură taxă și afișat în chitanța pe care ați primit-o prin e-mail de la Apple.
Aceasta înseamnă că ar trebui să verificați data reală a achiziției pentru a verifica dacă ați fost taxat dublu.
Pentru a afla data exactă de achiziție, urmați acești pași:
- Accesați Istoricul achizițiilor și găsiți Comanda dvs. doresc să exploreze.
- Atingeți textul „Facturat la...” din partea de jos a ecranului.
- Atingeți articol individual din această listă
- Veți vedea data exactă de achiziție afișată aici.
Iată un ghid vizual pentru dvs.:
Căutați mai multe informații de la Apple? Citiți îndrumările lor despre cum sunt grupate achizițiile .
Am primit o chitanță și nu recunosc achiziția
Vederea unei taxe pe care nu o recunoașteți poate fi îngrijorătoare, dar rețineți că, uneori, primirea prin e-mail de la Apple poate dura câteva zile.
Dacă vedeți articole în istoricul achizițiilor pe care nu vă amintiți că le-ați cumpărat, vă rugăm să luați în considerare că este posibil să primiți chitanța prin e-mail la câteva zile după efectuarea și primirea achiziției in joc.
Pot vedea o achiziție în așteptare în contul meu
În partea de sus a istoricului achizițiilor, este posibil să vedeți o secțiune „În așteptare” . Articolele de aici nu au fost încă debitate în contul dvs., deoarece achizițiile pot dura uneori 1-3 zile (sau chiar mai mult) pentru a se compensa cu banca dvs.
Căutați mai multe informații? Verificați acest Firul Apple despre achizițiile în așteptare .
Dacă credeți că ați avut o problemă cu o achiziție Apple, puteți găsi mai multe îndrumări de la Apple despre cum să raportați o problemă de achiziție .