Există câteva motive pentru care s-ar putea să pierzi vizibilitatea Boosterelor tale.
Cele două motive principale sunt:
-
Te-ai deconectat de la contul tău King sau Facebook
-
Jocul a fost șters/reinstalat de pe dispozitiv
Dacă te-ai deconectat de la contul tău, iată ce poți face.
Încearcă să te reconectezi la contul tău
- Dacă nu ești conectat la contul corect, acesta poate fi motivul pentru care nu vezi Booster-ele tale. Acest lucru se întâmplă atunci când jucătorii își împart dispozitivul cu altcineva.
Dacă ești conectat la contul greșit:
- Revino la ecranul principal, unde apare butonul 'Joacă'
- Apasă pe „Contul meu”.
- Selectează 'Deconectare' pentru a te deconecta de la contul tău
- Acum ar trebui să fii înapoi la ecranul principal și să te poți reconecta la contul corect (vezi mai jos cum)
Dacă ai un cont King
- Deschide jocul și apasă pe „Recuperează Progresul Meu/Salvează Progresul Meu”
- Apasă pe „Conectare cu Email” și introdu adresa de email și parola King salvate
Acum te vei conecta la contul tău King și îți vei recupera progresul, Booster-ele și Lingourile de Aur.
Dacă te-ai conectat anterior la Facebook
- Deschide aplicația Facebook pe dispozitivul tău și conectează-te la profilul tău 'corect' de Facebook.
- Deschide jocul și apasă pe „Recuperează Progresul Meu/Salvează Progresul Meu”
- Apasă pe butonul albastru Facebook
- Dacă acesta a fost profilul de Facebook pe care l-ai folosit, îți vei recupera acum progresul, Booster-ele și Lingourile de Aur
Dacă niciuna dintre aceste metode nu îți recuperează Booster-ele, putem oferi suport și înlocuire pentru orice ai achiziționat, dar nu ai folosit încă. Te rugăm să folosești butonul ‘Contactează-ne’ din partea de jos a acestei pagini.
Dacă Booster-ele au fost câștigate sau obținute gratuit în joc, nu oferim înlocuire.
Următoarele evenimente vor însemna că Booster-ele tale nu pot fi recuperate sau înlocuite.
Ai început să joci pe un dispozitiv nou
- Booster-ele nu pot fi transferate între dispozitive, așa că îți recomandăm să folosești cât mai multe pe dispozitivul vechi, înainte de a-ți continua progresul în joc pe cel nou.
Ai șters, dezinstalat sau reinstalat jocul
- Aceste acțiuni implică ștergerea datelor unde sunt salvate Booster-ele tale. Acest lucru este ireversibil și articolele tale nu pot fi recuperate. Când aplici o actualizare, este important să folosești opțiunea 'Actualizare' când este disponibilă în App Store, și să nu elimini și să reinstalezi jocul.
Folosești un dispozitiv Android și ai șters 'Datele Aplicației'
- Acest lucru este ireversibil și, prin urmare, articolele tale nu pot fi recuperate.