Există câteva motive pentru care s-ar putea să pierzi vizibilitatea Boosterelor tale.
Cele două motive principale sunt:
-
Ești deconectat de la contul tău King sau Facebook
-
Jocul a fost șters/reinstalat de pe dispozitiv sau folosești un dispozitiv nou
Ești deconectat de la contul tău
Dacă nu vezi Booster-ele, s-ar putea să fii conectat la contul greșit. Acest lucru se întâmplă adesea când dispozitivele sunt împărțite cu alții. Urmează acești pași pentru a te reconecta la contul corect:
Pasul 1: Deconectează-te de la contul curent
- Revin-o la ecranul principal unde apare butonul 'Joacă'.
- Atinge „Contul meu”.
- Selectează Deconectare pentru a te deconecta de la contul curent.
Pasul 2: Conectează-te la contul corect
Odată întors la ecranul principal, reconectează-te folosind metoda corespunzătoare:
⭐ Dacă ai un cont King:
- Atinge „Recuperează Progresul Meu/Salvează Progresul Meu”.
- Selectează Conectare cu Email și introdu emailul și parola contului tău King.
- Progresul, Booster-ele și Lingourile de Aur vor fi restaurate.
⭐ Dacă folosești Facebook pentru a salva progresul:
- Deschide aplicația Facebook pe dispozitivul tău și asigură-te că ești conectat la profilul corect de Facebook.
- Deschide jocul și atinge „Recuperează Progresul Meu/Salvează Progresul Meu”.
- Selectează butonul albastru Facebook pentru a te conecta.
- Progresul, Booster-ele și Lingourile de Aur vor apărea acum.
Dacă niciuna dintre metode nu îți restaurează Booster-ele, te rugăm să ne contactezi, deoarece putem oferi suport și înlocuire pentru orice ai cumpărat dar nu ai folosit încă.
Dacă Booster-ele au fost câștigate sau obținute gratuit în joc, nu oferim înlocuire.
Jocul a fost reinstalat/Folosești un dispozitiv nou
Unele situații împiedică recuperarea sau înlocuirea Booster-elor:
- Schimbarea la un dispozitiv nou: Booster-ele sunt specifice dispozitivului și nu pot fi transferate. Recomandăm să le folosești înainte de a începe jocul pe un dispozitiv nou.
- Reinstalarea sau ștergerea jocului: Aceasta șterge permanent toate Booster-ele stocate. Când actualizezi, folosește opțiunea 'Actualizare' din magazinul de aplicații în loc să reinstalezi jocul.
- Ștergerea datelor aplicației (Android): Ștergerea datelor aplicației este ireversibilă și va șterge Booster-ele tale.