Băncile și emitenții de carduri caută mereu modalități de a ne proteja de fraudă și de a ne păstra banii în siguranță. Pentru a face acest lucru, ei efectuează adesea verificări pentru a se asigura că cumpărătorul este autentic și autorizat să facă tranzacții online.
În acest spirit, noua Directivă a Serviciilor de Plată (PSD2) a fost introdusă în majoritatea Uniunii Europene și în Regatul Unit.
Această directivă înseamnă că Autentificarea Puternică a Clientului (SCA) este acum necesară pentru anumite achiziții online și digitale pentru a proteja împotriva fraudei. Când anumite tranzacții sunt inițiate prin card de credit sau debit pe un site web, într-o aplicație sau pe App Store, acestea trebuie autentificate de bancă, emitentul cardului sau furnizorul de servicii de plată înainte de a putea fi finalizate.
Va trebui să autorizez toate achizițiile din joc?
Nu toate achizițiile din jocurile noastre vor trebui autentificate în acest mod. Totuși, când este necesară autentificarea SCA, vei fi direcționat către o pagină operată de banca sau emitentul cardului tău pentru a finaliza procesul de autentificare SCA.
Cum autorizez o achiziție?
Pașii exacți de verificare vor varia între diferite bănci și emitenți de carduri. De obicei, ți se va cere să furnizezi un cod sau o parolă pentru a autoriza achizițiile tale. Unele bănci te pot direcționa către aplicația sau site-ul lor bancar pentru a finaliza achiziția. Odată ce ai furnizat autorizarea, poți finaliza achiziția.
Ce se întâmplă după ce am finalizat autentificarea SCA?
Odată ce ai finalizat cu succes procesul de autentificare SCA, achiziția ta ar trebui să fie procesată normal. Va trebui apoi să revii în joc pentru a primi articolele tale.
Cum știu dacă achiziția mea a eșuat?
Dacă nu reușești să autorizezi achiziția, este posibil să primești un mesaj de eroare care te informează că achiziția nu a fost reușită. Pentru a confirma dacă ai fost sau nu taxat, poți verifica istoricul achizițiilor tale.
Iată câteva îndrumări care te-ar putea ajuta:
Am probleme – pot să sar peste procesul de autorizare?
Dacă întâmpini probleme continue când faci achiziții online, este recomandat să discuți cu banca sau emitentul cardului tău, deoarece ei gestionează procesul.
Am finalizat achiziția, dar nu am primit articolele
Dacă ai finalizat cu succes procesul de autentificare SCA, dar articolele achiziționate nu ți-au fost livrate în joc, te rugăm să ne contactezi și te vom ajuta.
Încă am nevoie de ajutor cu o achiziție
Nu-ți face griji – ne poți contacta folosind butonul Contactează-ne de mai jos.