Jak zrealizować kartę podarunkową?
Oto kilka prostych kroków umożliwiających wykorzystanie karty upominkowej. Nie zapomnij zachować dowodu zakupu karty na wypadek jakichkolwiek problemów.
Karty cyfrowe
1. Kartę podarunkową otrzymasz e-mailem
2. Otwórz wiadomoście-mail, aby zobaczyć kod i PIN swojej karty
3. Przejdź do store.king.com
4. Zaloguj się na swoje konto lub utwórz nowe konto
5. Wpisz kod i PIN na stronie
6. Wybierz grę, do której chcesz dodać sztabki złota
7. Przejdź do gry i baw się dobrze!
Karty fizyczne:
1. Przejdź do store.king.com
2. Zaloguj się na swoje konto lub utwórz nowe konto
3. Zdrapka odsłoni PIN i wpisz kod karty na stronie
4. Wybierz grę, do której chcesz dodać sztabki złota
5. Przejdź do gry i baw się dobrze!
Zobaczysz, że Twoje produkty zostały dodane do Twojego konta. To takie proste!
Często zadawane pytania
„Gdzie mogę znaleźć numer mojej karty podarunkowej i kod PIN?”
Karta cyfrowa: po zakupie cyfrowej karty upominkowej Candy Crush od zatwierdzonego sprzedawcy sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą. Otrzymasz wiadomoście-mail z numerem karty i kodem PIN.
Karta fizyczna: numer karty i kod PIN znajdziesz na odwrocie karty.
„Wyświetlił się komunikat o błędzie informujący, że kod i/lub PIN są nieprawidłowe”
Jeśli tak się stanie, sprawdź, czy nie ma literówek. Pamiętaj, że numer Twojej karty podarunkowej będzie zawierał tylko cyfry.
Sprawdź także, czy wpisałeś poprawny kod. Jeśli wykorzystałeś już kod w przeszłości, nie zadziała.
„Nie mogę znaleźć moich nagród!”
Sprawdź swój ekwipunek – nagrody są dodawane bezpośrednio do niego.
Jeśli tak nie jest, upewnij się, że:
- Kiedy realizowałeś kartę podarunkową, byłeś połączony ze swoim kontem.
- Wybrałeś grę (Candy Crush Sagalub Candy Crush Soda Saga), do której chcesz dodać nagrody.
„W jakich grach mogę wykorzystać moją kartę?”
Możesz wykorzystać swoją kartę w Candy Crush Sagalub Candy Crush Soda Saga. Po wybraniu gry pakiet zostanie do niej dodany. Nie ma możliwości podziału nagród.
„Czy z każdą kartą podarunkową zawsze otrzymam 48 godzin nieograniczonego życia?”
Obecnie oferujemy tę premię według naszego uznania, więc nie stanowi ona części wartości opłaconej Twojej karty upominkowej.