Băncile și emitenții de carduri caută mereu modalități de a ne proteja de fraudă și de a ne menține banii în siguranță. Pentru a face acest lucru, ei efectuează adesea verificări pentru a se asigura că cumpărătorul este autentic și este autorizat să facă tranzacții online.
În acest spirit, noua a doua directivă privind serviciile de plată (PSD2) a fost introdusă în cea mai mare parte a Uniunii Europene și în Regatul Unit.
Această directivă înseamnă că acum este necesară Autentificarea puternică a clienților (SCA) pentru anumite achiziții online și digitale pentru a proteja împotriva fraudei. Când anumite tranzacții sunt inițiate prin card de credit sau de debit pe un site web, într-o aplicație sau în App Store, acestea trebuie să fie autentificate de către bancă, emitentul cardului sau furnizorul de servicii de plată înainte de a putea fi finalizate.
Va trebui să autorizez toate achizițiile din joc?
Nu toate achizițiile din jocurile noastre vor trebui să fie autentificate în acest mod. Când este necesară autentificarea SCA, totuși, veți fi direcționat către o pagină operată de banca sau emitentul cardului pentru a finaliza procesul de autentificare SCA.
Cum autorizez o achiziție?
Pașii exacti de verificare vor varia în funcție de bănci și emitenți de carduri. În mod normal, vi se va cere să furnizați un cod sau o parolă pentru a vă autoriza achizițiile. Unele bănci vă pot direcționa către aplicația sau site-ul lor bancar pentru a finaliza achiziția. După ce ați furnizat autorizația, puteți finaliza achiziția.
Ce se întâmplă după ce am finalizat autentificarea SCA?
După ce ați finalizat cu succes procesul de autentificare SCA, achiziția dvs. ar trebui să se desfășoare în mod normal. Apoi va trebui să revii în joc pentru a-ți primi obiectele.
Cum știu dacă achiziția mea a eșuat?
Dacă nu vă autorizați achiziția, este posibil să primiți un mesaj de eroare care vă informează că achiziția nu a reușit. Pentru a confirma dacă ați fost taxat sau nu, puteți verifica istoricul achizițiilor.
Iată câteva îndrumări care vă pot ajuta:
Am probleme – pot sări peste procesul de autorizare?
Dacă întâmpinați probleme în curs de desfășurare atunci când faceți achiziții online, este recomandat să discutați cu banca sau emitentul cardului, deoarece acestea gestionează procesul.
Am finalizat achiziția, dar nu mi-am primit articolele
Dacă ați finalizat cu succes procesul de autentificare SCA, dar articolele pe care le-ați achiziționat nu v-au fost livrate în joc, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta.
Încă am nevoie de ajutor cu o achiziție
Nu vă faceți griji – ne puteți contacta folosind linkul de mai jos.