Există câteva motive pentru care ați putea pierde vizibilitatea intensificator-urilor.
Cele două motive principale sunt:
-
Ești deconectat de la contul tău King sau Facebook
-
Jocul a fost șters/reinstalat de pe dispozitiv
Dacă v-ați deconectat de la contul dvs., iată ce puteți face.
Încercați să vă reconectați la contul dvs.
- Dacă nu sunteți conectat la contul corect, acesta poate fi motivul pentru care nu vă puteți vedea intensificator-urile. Acest lucru se întâmplă atunci când jucătorii își partajează dispozitivul cu altcineva.
Dacă sunteți conectat la un cont greșit:
-
Reveniți la ecranul principal, unde apare butonul „Redare”
- Atingeți „Contul meu”.
-
selectează „Deconectare” pentru a vă deconecta de la contul dvs.
-
Acum ar trebui să fiți din nou pe ecranul principal și să vă puteți reconecta la contul corect (vezi mai jos cum)
Dacă aveți un cont King
- Deschideți jocul și atingeți „Preluați progresul meu/Salvați progresul meu”
- Atingeți „conectare-vă cu e-mail” și trimiteți adresa dvs. de e-mail King și parola salvate
Acum vă veți conecta din nou la contul dvs. King și la progresul dvs., Boosters și Gold Bars.
Dacă v-ați conectat la Facebook înainte de
-
Deschideți aplicația Facebook pe dispozitivul dvs. și conectare-vă la propriul profil Facebook „corect”.
- Deschideți jocul și atingeți „Preluați progresul meu/Salvați progresul meu”
- Atingeți butonul albastru Facebook
-
Dacă acesta a fost profilul de Facebook pe care l-ați folosit, acum vă veți recupera progresul, Boosters și Gold Bars
Dacă ambele metode nu vă recuperează Boosterele, vă putem oferi asistență și înlocuirea celor pe care le-ați achiziționat, dar nu le-ați folosit încă. Vă rugăm să utilizați butonul „Contactați-ne” din partea de jos a acestei pagini.
Dacă intensificator-urile au fost câștigate sau obținute gratis în joc, nu oferim un înlocuitor.
Următoarele evenimente vor însemna că Boosterele dvs. nu pot fi recuperate sau înlocuite.
Ați început să jucați pe un dispozitiv nou
- intensificator-urile nu pot fi transferate între dispozitive, așa că vă recomandăm să utilizați cât mai multe posibil pe vechiul dispozitiv, înainte reluând progresul în joc pe cel nou.
Ați șters, dezinstalat sau reinstalat jocul
-
Acești pași implică ștergerea datelor în care sunt salvate Boosters. Acest lucru este ireversibil și articolele dvs. nu pot fi recuperate. Când aplicați o actualizare, este important să utilizați opțiunea „Actualizare” atunci când este disponibilă în App Store și să nu eliminați și reinstalați jocul.
Utilizați un dispozitiv Android și ați șters „Datele aplicației”
- Acest lucru este ireversibil și, prin urmare, articolele dvs. nu pot fi recuperate.